İSTANBUL / ŞİŞLİ - Hüseyin Avni Kurşun Ortaokulu

Nis

Proje Koordinatörümüz Sezer DEMİR başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Atamızdan Armağan!

Tarih: 24/25 Nisan 2024

Yer: Okulumuzun 4. Katı

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü

Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Ligi Satranç Turnuvası Derecelerimiz

KUPALARIMIZ

Ortaokul erkeklerde 2.lik.

Ortaokul kızlarda 1.lik.

İlkokul kızlarda 3.lük.

MADALYALARIMIZ

Sultan Turantaylak 1.lik

Aslan Arda 3.lük

Almina Sarıtaş 3.lük

Mrt

18mart Çanakkale şehitlerini anma programı kapsamında yapılan Şişli okullar arası atletizm turnuvasında okulumuz 4 takım halinde yer aldı küçük kızlarda ilçe 3.sü küçük erkeklerde ilçe 3.sü bireyselde ise 6/B sınıfında Çiğdem Demir 3.lük kazandı bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzun Türkçe Öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu anma ve zaferimizi kutlama töreni gerçekleştirildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan aziz şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Lise gezilerimiz kapsamında bu kez Beşiktaş Anadolu Lisesindeyiz.

Şbt

Kızlar voleybol takımımız yarışmaların hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Şbt

Sayın Okul Müdürümüz Muhlis ARĞA başta olmak üzere emeği geçen Fen Bilimleri Öğretmenlerimiz Sezer DEMİR ve Esra POTUR'a teşekkür ederiz. Sayelerinde okulumuz yeni bir fen atölyesine kavuştu.

Ock

Rehber Öğretmenimiz Nursel AKSOY koordinesinde, LGS hazirlik dönemine rehberlik amacı ile düzenlenen okul gezimiz.

Ara

Cumhuriyetin 100.yıl etkinliği kapsamında ilçede düzenlenen İstiklal Marşı 'nı güzel okuma yarışmasında okulumuzu 6/B sınıfından İdil Köksal temsil etmiştir.

Nilüfer Hatun Ortaokulundan başlayıp Maçka parkına kadar yürüyüş yapıldı.